Open Menu

Reviews

Hieronder hebben een aantal ouders een review geschreven over hun ervaring met Het Kleurrijk.

Wij zijn super blij met hoe fijn onze dochter het bij jullie, kinderdagverblijf Het Kleurrijk, gehad heeft. Ik heb de indruk dat ze bij jullie echt ‘gezien’ is- wie ze is als persoon en waar ze was in haar ontwikkeling. Ik ben echt onder de indruk van de basishouding van alle 3 de leidsters die onze dochter gehad heeft, heel open naar de kinderen, oprecht geïnteresseerd in hun leefwereld. En ze konden hier heel mooi bij aansluiten waardoor ze veel plezier had, terwijl ze ook stevig stonden als mijn eigenwijze peuter eens wat anders in haar hoofd had. Ze heeft het leuk gehad en ik heb de indruk dat dat wederzijds was- het was een fijne plek voor haar. Super bedankt! Ik zal het Kleurrijk van harte aanbevelen als ik iemand tegen kom die opvang zoekt.
Judith Klerks, moeder van twee dochters

Al voor de geboorte van onze dochter wisten we dat we opvang nodig zouden hebben. Maar ja, waar breng je je kleintje naar toe. Met onze hond zijn we al kieskeurig, laat staan met ons kind!

Na een aantal bezoeken bij verschillende kinderopvangen, kwamen we uit bij het Kleurrijk. Een fijn gesprek, een prettige sfeer en alle foto’s die zoveel pret uitstraalden bij de kinderen trokken ons over de streep. En tot de dag van vandaag hebben wij nog geen spijt.

Met 6 maanden ging onze dochter naar de opvang. En zij heeft het de leidsters niet makkelijk gemaakt. Zij wilde namelijk niet uit de fles drinken. Maar wat een geduld hebben zij met haar gehad. En ze waren zelfs bereid om voor de leidsters nieuwe dingen uit te proberen. Niet alleen wij waren blij en trots bij ieder stapje dat het beter ging. Ook de lieve leidsters waren trots op onze meid. Nu is onze dochter anderhalf. En bij zowel het brengen, als bij het halen merken we iedere keer weer met hoeveel plezier zij naar de opvang gaat. Sterker nog, vaak wil ze helemaal niet naar huis! Een groter compliment kan zij het Kleurrijk toch niet geven
Familie Engels

 

Anderhalf jaar geleden is onze oudste dochter gestart op het Kleurrijk.  Ze gaat er met veel plezier naar toe en heeft het daar altijd fijn.  Ze is gek met de lieve juffen en wordt door hen uitgedaagd op haar niveau. Onze jongste dochter van 4 maanden is onlangs gestart. We hebben opnieuw een intake gehad en alle ruimte en tijd gekregen om te vertellen wie ze is,  wat belangrijk voor haar is etc.
Onze ervaring met het Kleurrijk is dat het een kinderdagverblijf is met oog voor ieder kind en haar/zijn ontwikkeling en behoeften. Het is elke week fijn binnenkomen en we laten de meiden altijd met een heel gerust hart achter.

 

Teun en Annemiek Ruiterkamp, ouders van twee dochters
Het moment van einde verlof en weer gaan werken, waar laat je dan je kind achter?

Voor ons stond vast dat een dag kinderopvang noodzakelijk was, maar ook iets wat we zelf graag voor onze zoon wilden: Opgroeien met andere kindjes.
Het Kleurrijk heeft een leuk team van leidsters en er was gelijk een klik. De visie sprak ons ook aan en dat ze samen met de Walter Gillijnschool in een nieuw pand kwamen te zitten was helemaal een uitkomst. Onze zoon hoeft straks niet naar een andere locatie als hij naar school gaat.
Hij komt natuurlijk nog niet enthousiast met verhalen thuis (bijna 21 maanden) maar hij is altijd erg vrolijk en de leidsters nemen alle tijd om de dag door te nemen en vragen te beantwoorden. Ook ontdekken we soms dingen die hij op het dagverblijf heeft geleerd, erg grappig hoe snel ze dingen oppikken!
De 2e is op komst en die gaan we ook zeker met een gerust hart achterlaten bij dit warme en betrokken dagverblijf.
Voor mensen die twijfelen, ga kijken en ervaren :)

Martijn, Saskia en Stef  

 

Aangezien wij nog niet zo lang in Zutphen gevestigd zijn kunt u op de link hieronder klikken voor de reviews en ervaringen van ouders van ons kinderdagverblijf in Twello . Zij werken op dezelfde manier en met dezelfde visie. Onze teams werken ook nauw samen en er vindt regelmatig overleg plaats.

Klik hier voor de reviews van Twello